Vanuit een Franse basis,
met lokale producten,
Naar uw eigen smaak samengesteld

‘het Spijshuys’
By Gerry Trouw

Over

het Spijshuys

Restaurant het Spijshuys ligt in het groeiende dorp Boornbergum bij Drachten. Gevestigd in een prachtig gerenoveerd voormalig dorpscafé. In het Spijshuys wordt ambachtelijk gekookt met veel oog voor kwaliteit, duurzaamheid, aandacht voor detail en respect voor de omgeving.

Neem Een Kijkje Op Onze

Menukaart

Onze uitgebreide menukaart bestaat uit een 3 of 4 gangen keuzemenu vanaf €32,50. Alle gerechten zijn ook los te bestellen als u bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht wilt. Diverse lunchmogelijkheden vanaf €7,50 zoals een soep van de dag, maaltijdsalade, 2 of 3 gangen lunchmenu of een high wine/beer. Daarnaast hebben we luxe verrassingsmenu’s beschikbaar van 4 t/m 6 gangen vanaf €46,50.

Zakelijk of Plezier

Groepen

Organiseer jij binnenkort een groepsuitje voor je vrienden, familie of collega’s? Dan is een gezellig groepsdiner of groepslunch in Boornbergum, in de buurt van Drachten, natuurlijk dè manier om je dag goed af te sluiten of om je avond goed te beginnen. Ook vergaderen is bij ons mogelijk, denk hierbij aan de af te sluiten opkamer in ons restaurant.

Uw liefde verassen?

Valentijnsdag

Nog even en dan is het weer Valentijnsdag. heeft u al plannen gemaakt?

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een leuk menuutje voor u bedacht.

We beginnen met ons valentijsaperitief en amuse, vervolgens zullen we het volgende 3 gangen diner serveren:

Voorgerecht
liefdestartaar: Smeuige steak tartaar geserveerd met bietjes, appeltje en roodlof in de valentijnskleuren.

Hoofdgerecht
Kabeljauw: met paddestoelbereidingen, papadum en een kreeftenschuim

Dessert:
Loaded chocomousse: met beredingen van chocola, rozengranité

U kunt het valentijnsmenu reserveren via de button hieronder, de kosten voor het 3 gangenmenu zijn 39,95 p.p. hier zit een valentijnsaperitief bij, deze is ook alcoholvrij mogelijk

Cadeaubon
kunt u 14 februari niet? Dan kunt u een leuke cadeaubon bij ons kopen van het spijshuys om cadeau te geven aan uw geliefde. Dan zien we jullie op een later moment terug.

Openingstijden

Kom langs