Zakelijk of Plezier

Groepen

Organiseer jij binnenkort een groepsuitje voor je vrienden, familie of collega’s? Dan is een gezellig groepsdiner in Boornbergum, in de buurt van Drachten, natuurlijk dé manier om je dag af te sluiten of juist om je avond goed te beginnen.

Naast dat je natuurlijk op zoek bent naar een sfeervol restaurant om te dineren, wil je uiteraard ook een restaurant dat aansluit bij de wensen van de hele groep. Een uniek restaurant voor een groepsdiner in Boornbergum, in de buurt van Drachten? Maak dan snel kennis met het Spijshuys.

Het Spijshuys is een ideaal restaurant voor kleine en grote groepen in Friesland. Personeelsverenigingen, buurtverenigingen en families kunnen kiezen voor onze mooie locatie in Boornbergum. De charme van het pand, de huiselijke sfeer en de voortdurende gezelligheid zijn waar we voor staan. Ons restaurant voor groepen wordt gerealiseerd door de vriendelijkheid van de medewerkers en natuurlijk het heerlijke eten.

Restaurant met vele mogelijkheden

Het Spijshuys Boornbergum bulkt van de mogelijkheden. We hebben aantrekkelijke opties voor elke groepssamenstelling, zonder dat het ten koste gaat van het warme gevoel. Dat komt omdat we over meerdere restaurantgedeeltes beschikken en we groepen dus een uitstekend plekje kunnen geven. Klein of groot, intiem of gezellig, het kan allemaal. We hebben het nu over de groepsgrootte, maar ook op het gebied van eten is er volop variatie.

Centraal gelegen in Noord-Nederland

Het Spijshuys is uitstekend te bereiken, zowel voor groepen uit Friesland als voor groepen uit Groningen of Drenthe. Plaatsen als Marum; Surhuisterveen; Drachten; Heerenveen; Leeuwarden;  Buitenpost, Roden en Leek liggen op een steenworp afstand, maar je bent er ook in no time vanuit Lemmer, Assen en Burgum. De ruime, gratis parkeergelegenheid en de tactische ligging (op een paar minuten rijden van snelweg A7) maken het plaatje compleet. Tot snel bij het Spijshuys.

Het mooiste restaurant voor groepen in Friesland.

Kom bij Ons

Vergaderen

Bent u op zoek naar een ideale vergader locatie? Het Spijshuys kan het u bieden.

Wij beschikken niet over standaard vergaderzalen maar bij ons vergadert u in een mooie en nette restaurantzaal of in onze opkamer.

Met ons restaurant willen wij graag een plek zijn waar u ongestoord en net even ‘anders’ kunt vergaderen of bijeen kunt komen. Onze locatie onderscheidt zich door een hoog kwaliteitsniveau van service en gerechten.

Reserveren Met Groepskorting

Offerte Op Maat

Bent u voornemens een reservering te maken voor een groep? Neem dan even contact met ons op via de mail of telefonisch. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Ook kunnen we het menu op maat maken naar voorkeur en met alle voorkeuren rekening houden. Daarnaast kunnen we de prijs op maat afstemmen, hoe groter de groep hoe hoger de korting. Graag maken we voor u een offerte op maat.

Openingstijden

Kom langs